Rabu, 17 Jun 2009

Tahi lalat ku sayang



tahi lalat
errrrrrrrr.......
bukan tahi minyak
atau
taik
lalat
(tahi minyak merupakan makanan orang kelate...betul ke??? kalau salah tulun betulkan.)
ahaks



ramai yang cakap
kalau da tahi lalat
musti leh tengok personaliti seseorang
baik tau jahat...
benarkah ramalan ini???
betul ke ekkk???
leh caya ke???
tau pun tahyul semata-mata
ho3



ngeeeee....ngeeeee
bab tahi lalat nie...
de orang ckp
kalau ada tahi lalat kat bibir
"orang tu manyak ckp"
tahi lalat kat belah kanan bibir
"murah rezeki"
belah kiri
"banyak kawan"

taik lalat bawah bibir
"baik ati lorrrrrr"
errrrrrrrrrrr......
ndak punnn
bibir dia seksi dan seksa
sebijik cam angelina jolie
(aku was-was sbb mulut aku tader tahi lalat still lagi manyak ckp)



ini lak autoriti yang aku ambik dari kawan aku
time tu form 5
katanya :
kalau de tahi lalat kat leher
"mati dibunuh"
adehhhhhhhh
dahsyat
(aku de 4 tahi lalat kat leher...berisiko kah aku??? tuin...tuin...)



kat tangan...
"tangan panjang"
"murah rejke"
"maknanya...orang yang ada tahi lalat kat tangan berkemampuan rompak bank"
cehhhhh...gitu




dan
tahi lalat dikaki
cam aku nieh....
"suka jalan-jalan
melancong...
"

perabih kan duit lorrrrrr....
duit segalanya
kuang...kuang...kuang




tapi
aku pening arrrrrrrrr...
kenapa???
mengapa???
dan
disebabkan apa???



sebabnye
aku budak pengumpul tahik lalat jua
hahaahahaha
kira-kira (semalam aku kira tahi lalat dibadan aku wehhh)
183 tahi lalat keseluruhannya dibadan aku
sebenarnya nk bg bukti yg aku banyak taik lalat...memandangkan takut memalukan diri sendiri...tak jadi nak letak tahi lalat aku kat blog...huhuhuhu



maka nya...
aku sudah tidak tahu

identiti aku sebenarnya



jika dan sekiranya
ramalan tahi lalat digunakan juga
(yela...kat bibir je xde oooo...)
aku merupakan budak yang ada kecelaruan identiti la gamaknya...
Tak mau...tak mau



mmmmmmmmmmm....
kalau budak yang tak da tahi lalat
lalalalalalalalala....
camne tu
????
aku pun tak tahu...
maybe
tak semanis muka siti nurhaliza
kan...kan...kan...
yela takda tahi lalat kat bawah bibir
hahahahahaha


kalau korang nak tahu bab tahi lalat
serba sedikit
tekan lah
website niehhhh
promote sikit




the end

6 ulasan:

ain fathihah berkata...

tahi lalat tu sejenis barah(yang terkawal)..

bila berlakunya mutasi pada pigmen kulit

maka
berhati2lah

anda berisiko tinggi mendapat kanser kulit


hwa3

HaImi SuHAiMI berkata...

to Ain : ho3...jgn ckp cam2..takut guehhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

F.Aminurrashidd berkata...

ko kire tahi lalat ko? apakah?

hahahaha~ kuih tradisional Kelantan ialah Kuih Tahi Itik (bukan Najis Itik okai)...

manis raser kuih tuh, Jalan Tok Hakim di KB, memang Femess dengan kuih tuh. heheeh

HaImi SuHAiMI berkata...

to Fawiz: timer kasih memberi input berguna tentang kuih tahi itik...
ingat kuih tahi minyak!!!

naqiubex berkata...

Aku ketawa part taik lalat kat leher..
Kena hati hati lah kita yek.. hahaha

HaImi SuHAiMI berkata...

to naqiubex: itu sudah pasti..ho3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails